Convenis del CDLIB

 

Assessoria Jurídica 

 

 

Hem establert un nou cotracte amb un gabinet d’advocats per aconsellar a tots els col·legiats que sol·licitin els seus serveis professionals. És necessari concertar l'entrevista mitjançant el CDL. Vegeu-ne els detalls.

Servei Jurídic

Hem negociat un nou cotracte amb un gabinet d’advocats per aconsellar al CDLIB i a tots els col·legiats que sol·licitin els seus serveis professionals.

És necessari concertar l'entrevista mitjançant el CDLIB.

Les prestacions, a grans trets, del nou contracte són:

 • Consulta i assessorament jurídic al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Letres i en Ciències en totes les branques del Dret.
 • Defensa Jurídica davant les Administracions Públiques del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Letres i en Ciències.
 • Defensa Judicial davant Jutjats i Tribunals del Col.legi Oficial de Doctors i Llicencia:ts en Filosofia i Lletres i en Ciéncias satisfent els honoraris corresponents amb una BONIFICACIÓ del 50%
 • Consulta i assessorament jurídic particular a tots els col·legiats del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Letres i en Ciències en totes les branques del Dret i Defensa judicial i jurídica particular dels col·legiats del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Letres i en Ciències davant Jutges i Tribunals en les ordres jurisdiccionals laboral, civil, penal i contenciós-administratiu, i defensa Jurídica d'aquells davant les Administracions Públiques satisfent els honoraris corresponents amb una BONIFICACIÓ del 30%

 

Conveni amb Air Europa 

 

 

El Consejo General de Colegios de Doctores y Licenciados ha signat convenis amb diverses companyies d'assegurances per a tots els col·legiats per a diferents modalitats. Vegeu-ne els detalls.

ASSEGURANCES AMB DIVERSES COMPANYIES

A través del Consejo General tenim avantatges per subscriure pòlisses d'assegurances amb diverses companyies. Aquí teniu les que mos han fet arribar.


El Consejo General té contratada, a través de la Caja de Ingenieros, una pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil amb la companyia d'assegurances Reale amb avantatges pels nostres col·legiats.
Per a arqueòlegs, psicopedagogs, perits caligràfics i historiadors de l'art:
 • 18 € per al tram de 150.000 €.
 • 30 € per al tram de 300.000 €.
Per a docents:
 • 5,31 € per al tram de 150.000 €.
 • 10,62 € per al tram de 300.000 €.

Assegurança de salut
Gràcies a un acord amb Asisa, aquesta companyia ofereix als col·legiats una assegurança de salut en unes condicions molt avantatjoses. Preus 2014:
 • De 0 a 24 anys: 35,50 €.
 • De 25 a 44 anys: 38 €.
 • De 45 a 59 anys: 47 €.
 • De 60 a 64 anys: 82 €.
Per a més informació: 902 157 874 - aon.salud@aon.es.

Assegurança d'automòbil i llar
Contratant la teva assegurança t'estalvies 4 mesos. Truca al 902355255 i t'identifiques com a membre del Consejo de Licenciados.
Més informació a http://www.consejogeneralcdl.es/seguros-especiales-para-los-colegiados/

 

Conveni amb Jaume de Montsó 

 

 

Hem arribat a un acord amb la llibreria Jaume de Montsó (Passatge de Joan XXIII, als Geranis) per tenir descomptes per a la compra de llibres. Més informació en el Col·legi de llicenciats.

 

Conveni amb Mapfre 

 

 

Hem arribat a un acord amb MAPFRE per el qual tots els col·legiats/des i familiars en primer grau poden acollir-se a l’oferta que els hi adjuntam. Amb aquest acord podran accedir a altres ofertes que els hi comunicarem a mesura que ens arribin. Oferta Col·legi de llicenciats:

 

Club CDL 

 

 

El Club CDL és un conveni a nivell nacional per a tots els col·legis adscrits al Consejo General de los profesionales de la educación y la cultura. Formar part del club no suposa cap cost extra i proporciona avantages en la compra de productes de consum.

 

Estudis UOC 

 

 

Hem signat un conveni amb la UOC per tenir descomptes especials en els estudis que facin els nostres col·legiats.
Podeu trobar més informació aquí:

 

Banc de Sabadell 

 

 

El banc de Sabadell ofereix condiciones especials pels col·legiats al CDLIB
Podeu trobar més informació aquí:

 
© Llorenç Sastre. Resolució horitzontal recomanada 1024px
Navegadors recomanats: Firefox, Google Chrome, Opera,
Internet Explorer en modus compatibilitat.
  CDLIB
C/ Berenguer de Tornamira, 9. 07012 Palma
Tel. 971 71 22 02
secretaria@cdlbalears.es
 
En compliment amb la LGPD els informem que aquesta web no usa cookies.
El Col·legi de Doctors i Llicenciats en filosofia i lletres i en ciències de les Illes Balears no recopila cap informació pel fet de visitar aquestes pàgines.