Convenis del CDLIB

 

Assessoria Jurídica 

 

 

Hem establert un nou cotracte amb un gabinet d’advocats per aconsellar a tots els col·legiats que sol·licitin els seus serveis professionals. És necessari concertar l'entrevista mitjançant el CDL. Vegeu-ne els detalls.

Servei Jurídic

Hem negociat un nou cotracte amb un gabinet d’advocats per aconsellar al CDLIB i a tots els col·legiats que sol·licitin els seus serveis professionals.

És necessari concertar l'entrevista mitjançant el CDLIB.

Les prestacions, a grans trets, del nou contracte són:

 • Consulta i assessorament jurídic al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Letres i en Ciències en totes les branques del Dret.
 • Defensa Jurídica davant les Administracions Públiques del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Letres i en Ciències.
 • Defensa Judicial davant Jutjats i Tribunals del Col.legi Oficial de Doctors i Llicencia:ts en Filosofia i Lletres i en Ciéncias satisfent els honoraris corresponents amb una BONIFICACIÓ del 50%
 • Consulta i assessorament jurídic particular a tots els col·legiats del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Letres i en Ciències en totes les branques del Dret i Defensa judicial i jurídica particular dels col·legiats del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Letres i en Ciències davant Jutges i Tribunals en les ordres jurisdiccionals laboral, civil, penal i contenciós-administratiu, i defensa Jurídica d'aquells davant les Administracions Públiques satisfent els honoraris corresponents amb una BONIFICACIÓ del 30%

Conveni amb Air Europa 

 

 

El Consejo General de Colegios de Doctores y Licenciados ha signat convenis amb diverses companyies d'assegurances per a tots els col·legiats per a diferents modalitats. Vegeu-ne els detalls.

ASSEGURANCES AMB DIVERSES COMPANYIES

A través del Consejo General tenim avantatges per subscriure pòlisses d'assegurances amb diverses companyies. Aquí teniu les que mos han fet arribar.


El Consejo General té contratada, a través de la Caja de Ingenieros, una pòlissa col·lectiva de responsabilitat civil amb la companyia d'assegurances Reale amb avantatges pels nostres col·legiats.
Per a arqueòlegs, psicopedagogs, perits caligràfics i historiadors de l'art:
 • 18 € per al tram de 150.000 €.
 • 30 € per al tram de 300.000 €.
Per a docents:
 • 5,31 € per al tram de 150.000 €.
 • 10,62 € per al tram de 300.000 €.

Assegurança de salut
Gràcies a un acord amb Asisa, aquesta companyia ofereix als col·legiats una assegurança de salut en unes condicions molt avantatjoses. Preus 2014:
 • De 0 a 24 anys: 35,50 €.
 • De 25 a 44 anys: 38 €.
 • De 45 a 59 anys: 47 €.
 • De 60 a 64 anys: 82 €.
Per a més informació: 902 157 874 - aon.salud@aon.es.

Assegurança d'automòbil i llar
Contratant la teva assegurança t'estalvies 4 mesos. Truca al 902355255 i t'identifiques com a membre del Consejo de Licenciados.
Més informació a http://www.consejogeneralcdl.es/seguros-especiales-para-los-colegiados/

Conveni amb Jaume de Montsó 

 

 

Hem arribat a un acord amb la llibreria Jaume de Montsó (Passatge de Joan XXIII, als Geranis) per tenir descomptes per a la compra de llibres. Més informació en el Col·legi de llicenciats.

Conveni amb Mapfre 

 

 

Hem arribat a un acord amb MAPFRE per el qual tots els col·legiats/des i familiars en primer grau poden acollir-se a l’oferta que els hi adjuntam. Amb aquest acord podran accedir a altres ofertes que els hi comunicarem a mesura que ens arribin. Oferta Col·legi de llicenciats:

 
© Llorenç Sastre. Resolució horitzontal recomanada 1024px
Navegadors recomanats: Firefox, Google Chrome, Opera,
Internet Explorer en modus compatibilitat.
  CDLIB
C/ Berenguer de Tornamira, 9. 07012 Palma
Tel. 971 71 22 02
secretaria@cdlbalears.es
 
En compliment amb la LGPD els informem que aquesta web no usa cookies.
El Col·legi de Doctors i Llicenciats en filosofia i lletres i en ciències de les Illes Balears no recopila cap informació pel fet de visitar aquestes pàgines.